Välj en sida

>Vår stackars trädgård har fått stå på hold ett tag. Men idag när jag kom hem från jobbet fick jag helt otippat ett infall. Rensade upp på hela baksidan, både vad gäller gamla gräsränder, sandleksaker, bollar (var kommer de ifrån?), badbassäng, kompressor (?), vattenkannor, utemöbler och slutligen den lille gräsklipparmannens gräsklippare. Den vill det till att vara rädd om. (Se bland annat här, här och HÄR.)

Sedan pannkakor (som ramlade i sär i stekpannan, tills Mats kom och tog över. Han kunde minsann vända dem i luften och de satt ihop…), VM i tvättvikning (här blev alla andra plötsligt väldigt, VÄLDIGT trötta), nattning av de som blev väldigt trötta (modell mindre) och slutligen en 45 minuters cykeltur till Vänner. Grym måndag.

Blir jag så här fånigt hurtig av att träna så bör vi vara klara med påskstädningen framåt advent någon gång.

Share This