Välj en sida

>
Var på badhuset hela förmiddagen. Med en storebror som antingen var på väg upp till eller ner från vattenrutchkanan… och med en lillebror som träget och med rynkade ögonbryn fräste “Pläpp meeeej!” när jag höll honom i vattet så han kunde låtsassimma. Tills han äntligen förstod att jag talade sanning när jag sa att han sjönk annars.

Efter det blev det latlunch, dvs thaimat till mig och Mats och Happy Meal till pojkarna. Nu var tydligen inte det var lillebror var sugen på, för han skulle absolut ha blodpudding istället (?). Så det åt han. Grynet.

Men. Sedan kommer det snörpliga. Vid tvåtiden lägger jag lillebror som inte sovit middag än, och jag kryper ner för att vila tillsammans med honom en liten stund. Men det blev inte en stund. Det blev fyra timmar.

Så för att samla ihop den här härliga söndagen så har vi i stort sett bara badat och sovit. Typ.

Share This