Välj en sida

>Varje fredagkväll känner jag hur det änligen är fredag och helg. Nu ska vi bara mysa och ta det lugnt och inte stressa.

På lördag morgon vaknar jag oftast av samma förvåning över att det inte riktigt så det fungerar i praktiken.

Mellan 9.30-11.00 idag, lördag, har jag: Tvättat och tumlat och sorterat tvätt. Röjt upp i femåringens rum två gånger. Första gången för att det var en vecka sedan sist och andra gången för att lillebror rivit ut alltihop igen, och lite till. Bland annat en hel låda med bruksanvisningar till olika elektroniska apparater… en STOR låda. Har även bäddat sängarna, plockat ur och i diskmaskinen, torkat två kissfläckar som den lilla svarta cockerspanielflickan gjort sig skyldig till, städat halva köket för att få bort någonting (vet fortfarande inte vad) som lockade hela tjocka släkten Bananfluga att bosätta sig där, medlat i två smärre inbördeskrig mellan brorsorna och gjort en välbehövlig backup på min laptop.

Så. Nu blir det i alla fall helgmys! Till att börja med ska vi knalla bort och fira go’a morfar som fyller år! Och bara vara.

Share This