Välj en sida

>Var på bröllop igår. Jodå, jag blev klar tillslut, även om det tog lite tid. Det var fantastiskt mysigt, roligt och härligt. Idel glada miner och underbar mat. Mat som får dagens pytt-i-panna och ägg att kännas allt annat än läskande. Framåt småtimmarna kom vi hem och somnade gott i ett väldigt tyst och tomt hus. Inga barn (hos mormor) och ingen hund (hos farmor).

Och vi sov. Tungt.

Klockan tio över tolv i morse vaknade vi av att telefonen ringde. Jag kan fortfarande inte fatta hur det är möjligt att sova så länge. Men det har hänt en gång förut när det var så där tyst och tomt här. Vanligtvis vaknar jag titt som tätt så snart något av barnen hostar eller att den lilla cockerspanielflickan raspar runt på golvet. Men nu var det inget som lät.

Måste vara så att själva vetskapen av att det inte fanns något att lyssna efter, gjorde att vi helt enkelt stensov. Det är lite läskigt. Nåväl, nu är i alla fall ordningen återställd och huset är fullt med golvrasp och tjoande barn. Tack och lov!

Share This