Välj en sida

>Vissa dagar känns det inte som jag hinner någonting. Springar bara ikapp med klockan. Ibland ligger jag före och ibland efter. Idag var en sådan dag. När klockan närmade sig eftermiddag så vågade jag knappt titta på lilla listan i Googlekalendern (som borde ha en funktion där man faktiskt kunde pricka av uppgifter på något vis och beräkna tid. Så man ser vad som är rimligt att boka in. En funktion utanför själva klockslagsdelen. Sorry, det var en parentes.). Men jag blev glatt överraskad – bara en punkt kvar! På något vis (för mig obegripligt) hade jag faktiskt lyckats slutföra det mesta som jag tänkt mig…

Längtar efter femåringen nu. Jag jobbade över några timmar och han hade redan somnat när jag kom hem. Längtade efter att få prata med Mats också, men han har också slocknat nu. Lillebror var den enda jag faktiskt hann prata lite med innan han också… somnade.

Så nu sitter jag och umgås med internet, och med en konstig film på fyran. Borde nog ta tillfället i akt och gå och lägga mig i tid. Det vill säga med detsamma.

Share This