Välj en sida

>Vi ska på bröllop på lördag, men nattens drömmar handlade inte om brudparet, utan om en annan vän (MDS, läser du detta?) som gifte sig för några år sedan.

Jag sitter i M:s kök och håller på med bröllopsprogram och det är hjärtan och ringar och snirklar lite överallt. Jag äter med hennes familj (man och barn). M har klippt luggen JÄTTEKORT och liksom kapat den alldeles jämnt och platt några centimeter från hårbotten. Mitt i luggen sitter en ring, som liksom är fastklämd i mitten. Hon tycker att hon är jättefin, och säger;

– Ja, det är lite lurigt att få den så där platt, men jag har sovit med hjälm inatt så det funkade.
– Menar du allvar?
– Ja men det var ganska skönt. Jag kunde slappna av lite liksom.
– Med hjälmen på?
– Japp. Du borde testa!

Sedan börjar hennes dotter att skriva i mitt skissblock (som uppenbarligen ligger på matbordet). Dottern är bara två år men vi bestämmer att jag ska göra illustrationer till hennes bok som hon precis har skrivit i mitt skissblock. Bara sådär.

Tyd det här, ni.

Share This