Välj en sida

>Den fungerar uppenbarligen fortfarande. Kaosknappen.

Förmiddagen började lugnt och fint. Småtrötta barn, men ändå kontrollerade. Mia och lilla Meja skulle komma så jag bakade en paj. Ni ser idyllen glasklart framför er, eller hur?

Men så var det någon som tryckte in den där igen. Kaosknappen. Vem vet jag inte, men det kan ha haft med John Blunds försvinnande att göra, för med en övertrött lillebror går ingenting tyst eller försiktigt till.

På något sätt fick vi väl i oss pajen och var sin kopp te, och jag hörde väl i alla fall vartannat ord som Mia sa. Lillebror låg mest på golvet och skrek för att han inte fick något han ville (vilket mest var exakt det som Meja försökte leka med)…

Så går gästerna hemåt och vips så blir det knäpptyst. Och de ligger på var sin sida av ladugården och filosoferar. Varför? Jag fattar ingenting. Lillebror är minst lika trött nu som han var förut. Jag är tröttare. Och en smula uppgiven.

Share This