Välj en sida

>Jag får nyhetsbrev från Bornholm nästan dagligen. Där står lite vad som händer där nere både vad gäller väder, trafik, nyheter och… brott. Ja, för plötsligt visar det sig att det faktiskt finns lite brottslighet på sagolika Bornholm. Det kunde man aldrig ana. Denna lilla notis hittade jag härom dagen:

To fulde på knallert
En motorcykelbetjent standsede inden for en time to berusede knallertkørere.
Lørdag kl. 23.30 blev en 20-årig mand fra lokalområdet standset på Rønnevej i Vestermarie, og kl. 00.30 søndag var det en 50-årig mand fra Rønne, der blev standset i midtbyen, oplyser vagtchefen ved Bornholms Politi.

Ack, ack. Det stod även en liten notis om ett slagsmål, ett inbrott och ett våldsamt gräl i en taxibil. Som tur är så krävs det mycket mer än så för att rispa den perfekta ytan. Men nog blir jag lite förvånad!

Share This