Välj en sida

>Idag damp det ner ett bokpaket från Goboken till femåringen. Mina fakta tror jag serien heter, och man kan välja intervall mellan paketen (vi har nog 3 månader). Hur som helst, den här gången innehöll paketet en bok, spelkort och cd-saga om Småkryp. Med risk för att underdriva så kunde jag vid läggdags högst läsa 1,5 mening i ett svep innan jag avbröts av ett gapskratt från femåringen. Där fanns alla en orädd liten pojk kan drömma om… allt som kliar, kryper och är litet och hårigt… dansande bin och skalbaggar som käkar gödsel.

Som pricken över i så avslutades boken med att en Bärfis kommer flygande.

– Vaaaa?! Hahaaaa haha! Bärfiiiiiiiiiis! Mammaaa! Bärfiiiiis!

Kanske inte en nedvarvningsbok, men mycket uppskattad på sitt lilla vis. Usch, det kryper fortfarande på hela kroppen när jag tänker på den. Tror minsann att vi kommer att drömma om samma saker inatt… en av oss har mardrömmar.

Share This