Välj en sida

>
Här ligger hon minsann och skäms. Att vi gick på det! Vår lilla cockerspanielflicka rymmer minsann inte alls bara ner till farmor och tillbaka. Att vi gick på det! Hon har minsann skaffat sig polare både kors och tvärs över Mösseberg. Särskilt i löptider tydligen.

Idag var hon borta. Igen. Så vi ringde polisen. Igen. Och förklarade att vår hund har rymt. Igen.

Polisen: Jaha! Är det en liten svart?
Jag: Mmm.
Polisen: En tik?
Jag: Ja.
Polisen: Ja men då är hon i en trädgård på Bestorpsgatan och leker med en annan hund. Du ska få adressen.

Sist rymde hon till en familj ett kvarter ner. Där blev hon försedd med både korv och kramar så varför inte återvända? När hon rymde för andra gången på fyra timmar gav jag nästan upp. Men så dök en snäll dam upp med rymlingen i ett band och sa att hon kände igen henne, för hon hade ju varit hos dem förut

Jomen. Vi står för en hög procent av polisens uppklarade brott i dagsläget.

PS. Jo, vi har ett band med ett telefonnummer men efter förmiddagsrymningen tog jag av det och såg att numret var bortslitet. Hann inte längre än så.

Share This