Välj en sida

>Jorå, lite tjafs hinns också med på semestern, såklart. Vi var minst sagt oense härom dagen, om både det ena och andra. Senare på kvällen, när allt är i sin ordning igen, sitter vi hur som helst på vår favvorestaurang/ölbryggeri i Svaneke (Bryghuset) och käkar (förmodligen världens godaste) bryggerben. Mats fastnar med blicken i ljuset en stund och ser lite drömmande ut.

Jag tänker (på ett ungefär):
Jaha, nu är han fortfarande sur och tänker att hela semestern är skit. Att han vill åka hem eller till och med att jag lika gärna kunde stanna kvar. Såklart. För det var faktiskt mitt fel att vi bråkade. Han är nog skittrött på mig nu. Se vad dyster han ser ut. Skit samma, sitt där och sura då, jag har bett om ursäkt. Varför säger han inget istället? Det är väl bättre att rensa luften lite då om det fortfarande är något som stör honom? Istället för att bara sitta så där? Suck!

Jag säger:
– Vad funderar du på?

Han svarar:
– Jo, den där butiken vi gick förbi härom dagen, med inredningsprylar. De hade ett coolt märke där. Kommer inte ihåg vad det hette men det var rätt tuffa köksgrejer. Det hette typ Olsen eller Hansen eller nåt. Ett efternamn. De kunde vi ju kolla på när vi åker till Rønne sedan?

Haha. Min hjärna jobbar lite väl hårt ibland. Det blev en vit brödkorg i plast!

Share This