Välj en sida

>
Idag har vi varit iväg på Joboland. Det är en enorm lekplats kan man väl säga. Allt är stort, åtminstone i barnens ögon. Gungor, klätterställningar, bollhav, linbanor, vattenrutschkanor. Med tanke på att lillebror haft sina små dippar emellanåt och ibland kraschlandar mitt på dagen när det blir lite för mycket runt omkring, så hade vi idag förberett oss med en plan B. Plan B innebar att mormor och morfar skulle komma och rädda lillebror från lekparadiset om det var så att han inte orkade lika länge som vi andra.

Med denna plan B i bakhuvudet var vi allihop kolugna. Vi karusellade, badade (fast det var kallt som fan och våra kids har ju inte direkt så mycket hull på kroppen så de huttrade som små asplöv i rutschkanorna samtidigt som de skakade fram “jooo, bada meeeer”), klättrade, hoppade på och i diverse olika hoppmattor och hoppborgar och käkade glass och pizzabitar. Alve lyckades välta en cola över mig till getingarnas stora förtjusning, men till och med det kändes som en världslig sak. Vi hade ju en plan B, i-fall-om-att. Som inte behövdes. Vi är grymma på det här med barnsemester – särskilt om vi får ha en plan B i beredskap så att man kan släppa all prestation och bara njuta.

Joboland var med andra ord sjukt roligt, särskilt för lintottarna. But you had me at bollhav.

Share This