Välj en sida

>Sunt nog så går allt lite långsammare nu, men jag kan inte skylla min bloggfrånvaro på uppkopplingen tyvärr. Bara ren lathet. Satt uppkrupen i soffan tidigare ikväll och läste för Valentin ur en av hans temaböcker från Goboken. De handlar om Väder, Rymden, Kroppen osv. Den här handlade om sjukhus och vad som händer på ett sjukhus.

Jag (läser): …”Förlossningsavdelning” stod det på skylten. Här föds alla små barn. När de föds får de små armband…”
Valle: Armband? Vad står det på dem?
Jag: Siffror, som ett namn ungefär så man vet vem som är vem.
Valle: Vad hade jag för siffra?
Jag (tänker): Ja, du var först det året tror jag. Du hade nog nr 1, eller… jo, jag tror det.
Valle: NÄHÄÄÄÄ! Astrid Liiindgren är faktiskt född första av alla! HON är alltid nr 1. Fast hon är ju död nu.

Jaja, man får ju tro på vad man vill. Kanske dags att ta en tripp till söndagsskolan och reda ut lite begrepp. Fast Astrid är ju en bra förebild å andra sidan. Kanske den bästa.

Share This