Välj en sida

>
Hur kul är det inte att se två sprittande småkillar vid sommarens första (jag vet, lite sent) besök i stans lilla badsjö, Pankasjön. Fråga mig inte varför den kallas så…

– ÅÅH! En grooooda! Jag ska kalla honom… hm… kalla honom… ÅH! Äter grodor löv, mamma?

Vi var rätt möra alla tre när vi kom hem. Lillebror ledde den ligan med sin tupplur på tre (!) timmar. Jag halvsov bredvid Valentin i soffan till ljudet av Bee Movie.

Visst. Några världskrig har vi väl hunnit med som vanligt, och lillebror lyckades på något sätt kasta ut två fjärrkontroller genom fönstret på andra våning. Och tömde sin tallrik med spagetti över vår lilla cockerspanielflicka. Inget jag orkar fästa någon mer uppmärksamhet vid nu.

För det roliga och soliga har dominerat – så kaosstunderna skakar jag av mig. Lätt.

Share This