Välj en sida

>Man kan lära sig mycket av en storebror. Som att knäppa dragkedjan i jackan, att kissa på pottan (går som en dans och är största underhållningen för närvarande), bläddra i serietidningar utan att sabba sidorna, bära undan sin tallrik efter maten, säga bra och mindre bra saker till sin mamma när man inte håller med.

De flesta av alla dessa saker lärs ut utan någon handledning. Det vill säga, det är bara att härma storebror så löser sig resten. Men så finns det undantag. Som i morse. Jag hörde dem prata i vardagsrummet medan jag borstade tänderna.

Valentin: Alve? Kom lite.
Alve: Jaaaa!
Valentin: Nu förstår du, så ska jag lära dig en cool grej.
Alve: Jaaaa!
Valentin: Lyssna noga, gör du det Alve?
Alve: Jaaaa?
Valentin: Om man skyndar sig. Typ att ta på sina kläder och så. Och är en duktig kille du vet…
Alve: Mmmm
Valentin: Då va, DÅ… får man kolla lite på tv:n innan man går till dagis. Coolt va?
Alve: Jaaaa!

Bra grejer det där. Det funkar för mig.

Share This