Välj en sida

>Storebror är en utmaning nu kan man lugnt säga. 5,5 år gammal och han vet exakt vilka knappar han ska trycka på för att göra mig så där irriterad så jag svettas och hör min egen puls… typ.

Först skulle absolut inte sova och absolut inte kissa… sedan skulle han käka, sedan inte… och sedan ångrade han sig och skulle käka i alla fall. Då sa vi stopp för han hade redan suttit och kletat med smörgåsen och flinat och fånat sig, och verkade inte det minsta hungrig. Då rasade hela världen över honom.

Igen.

Han fick sin smörgås tillslut och efter det var han till och med riktigt trevlig. Gick till och med på toa. Frivilligt.

För att verkligen utmana ödet så nattade jag Alve i sitt nya rum idag. I den stora sängen. Nu är spjälsängstiden över för den här gången. Det känns vemodigt. Än så länge sover han gott och jag räknar kallt med att det kommer fungera.

Share This