Välj en sida

>Ja! Vi åker till Coop en sväng. För att ha något att göra bara, inte för att handla något direkt. Strosa lite någon timme. Kanske fika lite. Två timmar senare åker vi därifrån med garderobsinredning till Valentins rum och två övertrötta barn som nog provkört allting med och utan hjul. På hela Coop. I 480 km/h. I 480 decibel.Men det kan inte vara småbarnsföräldrar som planerat den butiksytan. Först film- och musikavdelningen direkt innanför entrén. Där lyssnade Alve på Iron Maiden i 20 minuter. Sedan kom leksaksavdelningen. Den går ju heller inte helt obemärkt förbi. Vi hittade en fin present till Valentins kompis (som vi köpte) och 100 fina presenter till Valentin (som vi inte köpte). Så här i efterhand är var det ju faktiskt ganska underhållande. Ganska.

Ibland tänker vi inte riktigt klart. Men positivt. Det är bra.

Share This