Välj en sida

>
Tar gladeligen bollen från Dagarna och fotar innehållet (ocensurerat) i min väska. Börjar klottra ner;

Paraply och paraplypåse, 17 kvitton, 3 Läcköbroschyrer, en liten blå minifläkt, nagelsax, en liten brytbladskniv (ja ja, jag använder ju det i jobbet), fickminne, 2 mässbiljetter, en liten lapp för beställning på Sibylla, en liten lapp med anteckningar från ett möte, 6 pennor, en rosa barnmatsked, 2 par barnkalsonger storlek 110, solglasögon, usb-kabel till digitalkamera och en paket tamponger.

Triumferande konstaterar jag att jag ju inte hade några knepiga grejer.

Ha! Det har du nog, säger Mats och rotar igenom väskas 210 fack igen… Jag lägger till;

…ett par sandalsockar i nylon, en torr våtservett, en tom Ibumetinförpackning och ett motorcykeldäck.

Det roliga är att jag såg den som nästan tom. Jag brukar har fler grejer än så med mig.

Share This