Välj en sida

>Efter ett evigt sorterande mellan plastbackar i diverse färger så har vi nog fått struktur på läget. Allt är förberett in i minsta detalj inför flytten. Brorsorna ska få var sitt rum. Eller rättare sagt så ska Valentin byta rum och Alve få sitt första… Så nu ska jag njuta i något dygn innan allt ser ut som vanligt igen, och alla leksaker inte längre ligger i åtta backar – utan i en hög. Igen.

Men nu har vi gjort det lite svårare. Jag har uppgraderat mig i jakten på föräldrapoäng.

1. De har var sitt rum. Inte än, men om sisådär två dagar när gårdagens inköpta säng är ihopmonterad.
2. Backarna har numera lock. Rekommenderas starkt!
3. Till de mest svårstädade prylarna som t.ex. lego (den lilla varianten, som är värst att trampa på) köpte jag svarta backar (med lock) som vi ska fästa dekor på. Inte nödvändigtvis lego-dekal… utan hellre något häftigt som en skattkista, en dödskalle eller något annat som uppmuntrar en femåring att använda den… ofta.

Håll tummarna.

Share This