Välj en sida

>Har varit lite mycket den senaste tiden. Sjuklingarna avlöser varandra här och idag inledde vi veckan med en rymning. Tack och lov var det ingen av grabbarna som gav sig av, utan vår lilla cockerspanielflicka Tjorven. Hon har flera gånger innan tagit en promenad till farmor och farfar, några kvarter bort. Ingen annanstans. Men idag kom hon inte dit, och inte tillbaka till oss.

Senare visade det sig att hon blivit “upphittad” på vägen, bara en liten bit ifrån vårt hus, och inlämnad till polisen. Slutet gott osv, alla sover sött. Tjorven i synnerhet.

Nåväl, dagen avrundades med en hysterisk jo-du-måste-äta-penicillinen-stund med lillebror. På allvar? Kåvepenin Frukt, vilket idiotiskt påfund. Smakar verkligen riktigt, riktigt illa. En vuxen kan helt enkelt läsa på flaskan, konstatera att det står FRUKT och därefter svälja skiten med inställningen att den säkert är godare än den hade varit annars.

Men Alve är två år! Det är oväsentligt om det står frukt på flaskan. Inte om det ändå smakar apäckligt.

Share This