Välj en sida

>Vi måste bli bättre på att ringa vårdcentralen. Alve har nu varit hängig i fem dagar/nätter av och till. Lite febrig ibland, ibland inte. Gnällig och ätit dåligt. Sovigt dåligt för det mesta.

Men.

Så var det ju för några månader sedan men då gick det bara över. Inte nu inte. För idag kom en massa vätska ur hans stackars öra. Så nu sitter vi här och känner oss som världens sämsta föräldrar som inte fattat någonting. Men han har väl inte tagit sig för örat? Eller? Jo, i söndags kväll gjorde han det, men inte mer sedan. Därför släppte vi den tanken rätt fort.

Dubbelsidig öroninflammation. Grattis på födelsedagen lilla gryn, vi fattar nu. Men åter igen, vi är ju vuxna och måste ha allting presenterat så konkret.

Efter att vätskan kommit så släppte ju tydligen värken. Så det var en riktig solstrålande liten 2-åring som gräsklippte hallgolvet om och om och om igen. Till och med läkarbesöket var rena rama njutningen. På allvar.

Nu ska skräpmamman googla vidare efter tips på hur man får i honom penicillinet utan att det märks. Helst. Utan att han kräks. Helst.

Share This