Välj en sida

>Tvättade firmabilen idag. Pappa skulle sätta på sommardäcken på den och övertalade mig att “blaska av den lite”. Bara det att det kanske inte räcker att blaska av en bil som inte blivit tvättad på långt över 1,5 år. Den är guldfärgad egentligen. Det var den inte innan kl. 17 idag. Då var den småprickig. Guldgrå. Genomskitig om jag ska säga det rakt ut.

Så, dagens konstateranden;
1. Jag är inte alls road av att tvätta bilar. Tröttnar ganska fort när saker tar för lång tid. Biltvätt tar sjukt lång tid när man inte gör det oftare än vartannat år. Från och med nu kommer jag dra med mig pappa varenda gång. Då blev det trevligt!
2. Man får snegla på bruksanvisningen. Till och med på fåniga saker, som torkarblad.

Eftersom jag i lugn och ro ville få ihop någon form av matplan innan jag skulle iväg och handla förut behövdes lite barnvakt, men:
3. Att introducera en femåring för Youtube kan få vissa konsekvenser. Som (mar)drömmar som innefattar den här lille krabaten. Många klipp finns det. På Schnappi. Schi Schna Schnappi, Schnappi, Schnappi, Schnappi. Schni Schna Schnappi, Schnappi…

Natti Schnatti!

Share This