Välj en sida

>Strålande solsken och varmt hela dagen. Jag skulle till apoteket och passade på att springa samtidigt. Var som vanligt alldeles för länge sedan sist… igen. Om jag hade tyckt det var tråkigt, jobbigt eller ett “måste” att springa, då hade jag haft mer förståelse för att det blir av så sällan… men det är snarare rena sama spa-känslan som infinner sig när jag är ute!

Så nu blev det en spontan timmas paus från fiskfamiljer, fotbollsmatcher, disco och allsång. Bara jag, vårgrusiga gator och iPoden.

Som vanligt handlar det väl om prioritering. Eller timing. Alltid finns det annat som jag anser vara viktigare och blir klockan efter sju-åtta på kvällen så orkar jag inte. När jag ändå lyckas planera så är det något annat som ställer till det…

Hur svårt kan det vara? Nej… jag återkommer med en plan. En bra en.

Share This