Välj en sida

>På vårt köksgolv kan man just nu skåda en kloss, nio bitar järnvägsräls, en plastburk, en tom Ramlösaflaska, en ryggsäck, en sked, en jojo, en smörkniv, en grön liten ask som nog är bra att ha, ett kontoutdrag för icakortet, Vi i villa, ett måttband, en tennisboll, en två meter lång grön goseorm, en liten svart amerikansk cockerspaniel (av äkta vara), en tom leksaksback (uppenbarligen).

Och mitt bankomatkort.

Det var just kortet som gjorde att jag över huvud taget började reflektera över vad som ligger på golvet egentligen. Vissa saker mår man bäst av att förtränga. Tills det är läggdags igen och dags för den röda leksaksbacken att käka igen. Ibland får jag hjälp med att mata den till och med…

Dock ej med bankomatkort eller små svarta cockerspanielflickor.

Fotnot: Ser det inte som ett mysterium hur bankomatkortet hamnade på golvet. Signalementet på förrövaren är sedan tidigare välkänt.

Share This