Välj en sida

>Den här helgen har förmodligen inte varit längre än någon annan helg, men det känns onekligen som det. Vi har inte hunnit (läs: orkat) med så mycket andra hembestyr än matlagning… men varit på trevlig trettioårsfest med andra vuxna människor. Utan prinsarna. Det kändes skumt. Inte att vara ensamma på festen för de små brukar inte direkt delta på sådana partaj… men just att vara utan dem över natten. Som tur är så är det inte något vi tycks vänja oss vid, men att sova 10 timmar i sträck är något jag definitivt skulle kunna tänka mig att testa fler gånger!

Ikväll insisterade femåringen på att vi skulle ta bort stödhjulen från hans cykel. Lite sent på kvällen kände jag, men han var så upprymd och förväntansfull att vi lovade honom två minuter på cykeln.

Jag är glad att han argumenterade för sin sak, för det där hade jag inte velat missa! Han sover nog ofantligt gott nu.

Helgens goda är;
1. att “pappa är stark, mamma är snabb, Valentin är smart och lillebror är lite fånig”. Lillebror instämde. Men det gör han oftast.
2. att “Antons pappa inte kan lyfta hela Sverige, för det fååår man faktiskt inte göra”. Det var tur det. Kunde bivit lite gungigt.
3. att två minuter på cykeln en sen söndagskväll kan öppna en helt ny värld.
4. att ingen förbannelse drabbar en om man undviker att göra en massa vardagssysslor i två dagar.
5. att en femåring visst kan vika ihop sina kläder. Om man ska packa för att sova hos mormor och morfar. Då går det.

Share This