Välj en sida

>Femåringen sprudlande lycklig och pigg när han vaknade för femton minuter sedan:

– Jaha du! Det var ju tur att jag kräktes på toaletten! Man men behöver ju göra det ibland vettu. Få ut lite. Det är ju ingen fara. För jag har ju två bitar kvar faktiskt.

Flinar.

– …av kexchoklanden du vet, mamma! Mamma?

Mamma, dvs jag, var lite svårväckt och trött efter att ha varit uppe och haft kräkjour en sväng inatt och sedan inte kunnat somna om ordentligt förrän…. ja, långt senare.

Nu tröstar jag mig med att detta inte är maginfluensa utan chipsreaktion. Eller rättare sagt för-mycket-av-det-goda-reaktion. Den lille magen tålde inte både chips och en halv kexcholkad precis innan läggdags. Men uppenbarligen är han ju lika glad ändå, kanske mest för att han har två bitar av kexchokladen kvar… Go’morron!

Share This