Välj en sida

>
För tre år sedan när vi köpte vårt hus köpte vi även ett begagnat fint vitt badkar för att tillfälligt ersätta den babyblå badrumsinredningen a la 60-tal. Tanken var god men förmågan till handling var inte lika god. Förrän idag. Det är den berömda kedjereaktionen (om man kan kalla den så) som får lite fart på oss.

Alve sover inte jättebra i vårt rum längre, bara när han får vara där inne ensam. Det leder till att han behöver ha ett eget rum… vilket i sin tur leder till att Valentin behöver flytta in i sitt nya rum. För att han ska kunna göra det behöver vi röja ur det forna kontoret (som i laptopens era aldrig används i alla fall) och köpa en säng. För att kunna få in en säng där inne måste vi flytta ner den gamla tv:n i gillestugan där den ska stå, och ställa i ordning sofforna där nere. Det kan vi inte göra förrän det halvnya badkaret som står där är borta. Så det måste vi med andra ord flytta upp där det ska vara. I badrummet.

Så. Vi börjar där. Sedan faller säkert alla de andra bitarna på plats av sig själva, eller hur?

PS. Detta meck sker samtidigt som vi börjat kolla i badrumskataloger för att försöka påbörja en “riktig” badrumsrenovering. Men det skiter vi i idag. 🙂

Share This