Välj en sida

>Sjukt att det är torsdag redan (snart). Det var nyss långt till påsk. Nu är det ännu längre kvar till påsk.

Inväntar Kvällsöppet och Mats som är på gång hem. Har lite ångest över att jag ställde in träningen imorgon bitti. Behöver åka till tryckeriet och kika på färgprov för ett bråttomjobb… så det kändes rätt idiotiskt att ställa sig på Form och vara någon helt annanstans i tanken. Får väl ta en sväng ut imorgon kväll istället. Var ute och sprang igår kväll men det gick verkligen dåligt. Kanske på grund av att min förkylning fortfarande ligger och pyr, men framför allt på grund av att jag inte lyckats få ihop det där med regelbundenheten speciellt bra. Självförvållat alltså.

Men för att väga upp gnället så har det gått enormt bra på jobbet idag. Pojkarna har varit världens mysigaste ikväll och bjöd på spontan dansuppvisning till Bolibompaskivan innan de somnade på två röda. Blå himmel och sol hela dagen dessutom och som sagt; i morgon är det torsdag. Torsdagar är perfekta. Fortfarande tid kvar att göra det där man vill hinna med i veckan, men fredagsstämning i sinnet. Lysande. Självpepp.

Nu ska jag koka te och sedan undvika att somna på soffan.

Share This