Välj en sida

>Precis när kliet i fingrarna övergått i handling och vi faktiskt kommit igång med fixandet hemma. Då är ledigheten slut för denna gång. Förhoppningsvis håller känslan i sig även till helgen men jag kan i vilket fall stolt konstatera att vi 1) satt upp persiennen i köksfönstret (vårt fogade köksfönster) och 2) skruvat upp min högt vördade färdigrenoverade Stringhylla (nu blir det alltså inget mer tjat om den, möjligen en bild när vi klurat ut hur vi ska trolla bort alla ström- och scartkablar. Slutligen har vi 3) monterat den stora svartvita bilden i vitrindörrarna på bokhyllorna i hallen.

Vi hade också besök av underbara lilla familjen FK. Cheescake, ballerinakex och kaffe. Alve tog väl hand om 8 månader yngre Sigrid och såg till att pussarna och kramarna kom med lagom intervaller. Fungerade som bäst utan innebandyklubban i högsta hugg.

Share This