Välj en sida

>Somnade i går när jag nattade Valentin, och vaknade 06.15. Utvilad, fullständigt utvilad. Så nu sitter jag i ett stort, tyst hus och kollar på något inredningsprogram från Australien och laddar in bilder i datorn. Snart vaknar nog hela styrkan dock och allt blir i sin ordning igen!


Men, jag passar på att lägga in våra kreationer sedan marsipanpysslet igår. Marsipan och karamellfärg kan säkert vara väl så spännande men jag utmanade ödet och smälte lite blockchoklad också. Inte nog med det, jag placerade även stjärnkocken (dvs. lillebror) vid bordet. Saken är den att det blev hur mysigt som helst. Lillebror doppade marsipanfigurer som aldrig förr, och storebrors kreationer:


Till vänster en “rejjserbil”. Bakom den en motorcykel och en bil. Till höger en maskfamilj. Inget annat. Den stora bruna är pappamasken.

Share This