Välj en sida

>Har varit ganska stressad och lättirriterad (läs: arg) de senaste dagarna. Pratade lite med min lille 5-åring om det idag;

– Förlåt för att jag blir så arg ibland Valentin. Ibland blir jag arg bara för att jag är stressad och ibland för att du inte gör som jag säger.
– Det gör inget. Jag älskar dig fast du är stressad.
– Men jag menar inte att bli arg, jag blir det ändå!
– Men jag älskar dig fast du är arg också. Jag älskar dig hela tiden, och du älskar mig hela tiden, även fast du är arg ibland. Det har du ju sagt.

Så liten och så klok. Visst struntar han i att lyssna ibland. När vi ska ta på kläderna innan dagis, när det är läggdags, när vi ska gå till kassan i affären. Men han lyssnar alltid på det som är viktigt. Det som är det enda jag önkar att han verkligen vet. Att jag älskar honom. Stressmornar och läggdags känns som två rätt världsliga saker i jämförelse med det verkligt stora.

Kram M

Share This