Välj en sida

>
1. Fogat, äntligen! Min finner inga ord över min lycka! Mats fogade insidan på köksfönstret i eftermiddags, medans Valentin var på kalas hos Anton. När det var klart passade jag på att testa en fogfinish (eller vad det kan heta) som jag köpte för länge sedan, men som blev stående i skrubben. Kakelfogarna bakom vasken har blivit rätt fula av allt stänk ifrån diskhon, så jag testade att fixa till dem. Nu gnistrar det vitt både i köksfönstret och under!


2. Kylinventering. I går skulle vi till stan efter frukosten. Nu var Mats ganska tung i ögonlocken så i väntan på att han fått i sig en extra kopp kaffe hann jag rensa ur och torka hela kylskåpet. Inte en dag för tidigt. Det blänker! Såg ni på det där sjuka städprogrammet på tv härom dagen? Rent hus, heter det så? Alla självavfrostande kylar har ett litet hål på bakre väggen, där vattnet rinner ut. Ett hål man tydligen ska göra rent… Tack för det. Hade gått oss förbi.

4. Löprunda med Eva.
Efter tre veckors latmaskeri (och en veckas förkylning) kom jag iväg. Tappar mycket på några veckor, det vet jag ju. Så det kändes extra flåsigt. Måste se till att komma iväg lite oftare!

3. Mysmat! Alve har agerat kock som vanligt. Han lagar alltid Mat. Eller ja… det vill säga när vi gör det. Fast idag stod han på pallen i gummistövlar och Valentins gamla vårjacka. Lite originellt kanske, men jag kan inflika att det inte påverkade korvstroganoffsmaken nämnvärt.

Share This