Välj en sida

>
Så föll poletten ner. Eller… så heter det visst inte. Men hur som helst så har jag på min favoritsite äntligen funnit ett tyg som matchar vår fondtapet som sitter i trappan. Kanske egentligen inte hade behövt matcha eftersom det säkert är sju meter mellan fondtapeten och köksgardinerna, men det stör mig att det inte funkar ihop eftersom man ser mönstren samtidigt. Ska det va’ så ska det va’. Det är ju dessutom lite sport att få till det.

Ska känna efter lite, men spontant så blir det kanon.

Tror det var Stringhyllan som drog igång min pysselnerv igen. Idag har jag nämligen inhandlat ett enormt knippe med orangebruna, lockiga grenar. Låter ju lagom sjukt, men blev jättefint. Inte lika fint dock nedstuckna i enda stora krukan vi hade – modell tung brun Höganäs. Imorgon förmiddag blir det krukjakt.

Kanske skulle jag passa på att foga kaklet i köksfönstret också när jag ändå är på hugget…

PS. Fondtapeten är från Boråstapeters Hanna-kollektion och tyget är från Marimekko. Ifall någon antecknar ivrigt.

Share This