Välj en sida

>Lite smått patetisk kände jag väl jag lät, när jag i eftermiddags ringde och lämnade återbud till Stresskursen. Återbud på grund att jag inte hann.

Jag hade för mycket att göra på jobbet. Men för att rent konkret analysera situationen, innebar ju återbudet att jag två timmar senare kunde lämna kontoret och vara klar för dagen. De två timmarna var otroligt värdefulla och kändes som en sanslös god prioritering.

Det är inte särskilt konstigt att vara stressad om man har mycket att göra under en eftermiddag/kväll. Det är ganska logiskt. Det är bara strukturera sig och sätta fart. Hade jag däremot varit stressad för vad jag ska göra på fredag eller hela nästa vecka eller vad jag kan ha missat att göra igår… då hade jag nog behövt prioritera stresskursen. För mig handlar det om att fokusera på exakt den stund jag är i för närvarande. Då flyter allt som rinnande vatten.

Om tekniken är med mig vill säga.

Share This