Välj en sida

>Ok, att vakna till lillebror som sitter och löser världsproblemen är inte fel. Det är mysigt att han vill berätta hur han har tänkt gå till väga. Jag önskar bara att det gick bra att jag blundade lite samtidigt som han pratar. Jag önskar också att klockan inte var fem på morgonen. Igen.

Att ha två glada barn som hoppar omkring och dansar hysteriskt till Bolibompabandet (ja, de finns på cd och ja, Valentin har en egen cd-spelare) är fantastiskt roligt och de har ju kul ihop! Men… jag önskar just att klockan inte var kvart över fem på morgonen. Igen.

Men det positiva överväger ändå:
1. Jag har fått göra mig iordning och klä mig själv två morgnar i rad, utan någon hängande i benet och utan någon som springer iväg med sockar och deodorant.
2. Vi har kommit i god tid till dagis. Idag var vi där 35 minuter tidigare än vanligt.
3. Vi behöver inte stressa och barnen är glada. Jag är säkert också jätteglad men just nu orkar jag inte riktigt känna efter.

Share This