Välj en sida

>Kanske, kanske har det vänt nu? Lillebror somnade efter bara 20 sekunders gny ikväll. Kanske, kanske, kanske. Vågar knappt lyssna ordentligt. Jag tror att jag hör honom hela tiden. Förut var jag helt säker på att han vaknat, men när jag stängde av tv:n så insåg jag att det var iPoden i köket som ballat ur och hoppat över till spellistan för barnvisor. Det är verkligen barn som sjunger visorna… små barn. Högt och gällt. Förstår inte varför man spelar in barnvisor och säljer när man knappt hör melodin eller orden. Jättegulligt, visst, men barnen tycker ju bara det är jobbigt när de inte kan sjunga med eller hänga med i texten! Nåväl…

Var även på jouren förut med lillebror och hans knottror i pannan. Premiärbesöket! Kändes inte nödvändigt egentligen men de rekommenderade att vi skulle komma så det kändes skönt att ha det avklarat. Så här i efterhand kunde vi lika gärna struntat i jouren helt, för svaren var väldigt svävande. Kanske virus, kanske allergi. Kanske det ena och det andra. Avvakta. Åkte dit för att eventuellt få med mig någon “antikliande” salva men det var det inte tal om nu.

Ja, ja. Var väl trevligt för killarna att få ett lugnt första besök där borta. Om det blir fler gånger så kanske de mår kass på riktigt.

Share This