Välj en sida

>Har varit i väg på Me And I-party i eftermiddags och när jag åker hemåt vid halv sex så är det becksvart ute. Mörkt och ruggigt som vanligt. Jag åker förbi och handlar lite smågrejer som saknas hemma, tankar bilen inför morgondagen och samlar kraft inför kvällsmat och läggning av prinsarna. Kör in på uppfarten, lyfter ut matkassar och tar ett djupt andetag innan jag öppnar dörren. Trött.

Då möts jag av stereon på högsta volym, glada röster och matos. Ingen hör ens att jag kommer hem eftersom musiken verkligen fyller upp hela huset. När jag kommer upp i köket sitter Alve och diggar i sin stol och mats står och slår av pastavatten. “Hej! Det kallar jag timinig!” säger Mats, flinar och nickar mot grytan med korv stroganoff.

Nu är jag mätt, lycklig och upprymd! Valentin har somnat i mitt knä och ska bäras in i sin säng… Mitt uppe i bland mina rosa moln orkade jag inte ta den diskussionen förut, utan lät honom somna hos mig medans jag bläddrade i tidningen. Jag tyckte till och med sporten var intressant.

Sover Alve hela natten nu är min lycka gjord! Det är bara att hålla tummarna.

PS. Me and I-nyheterna för i vår är värda en titt. Fanns mycket roligt, även om det tar en stund att smälta 80-talets återkomst. Trekvartslånga frottébyxor i orange och grönt blev kvällens inte allt för fantasifulla inköp men de kommer att se coola ut på grabbarna! Dessutom tror jag att det blir häftigt att matcha med lite polarnränder. De nya svettisjackorna (eller vad det nu kan kallas) med dragkedja och utan luva var precis lika underbara som vanligt, men jag hoppade över dem den här gången också. Någon gång ska jag klubba ner den där ekonomiska lilla rösten och slå till! Men inte idag. Kolla på hemsidan.

Share This