Välj en sida

>Tycker-synd-om-mig-själv-dagen. Vissen i största allmänhet. Och hängig. Halvsjuk och trött för att jag inte sovit en hel natt på hur länge som helst. Det är inte riktigt sant men idag tror jag det. Mest gnällig. Hade kunnat somna stående efter lillebrors nattning vid kvart i sju. Men… för att riktigt vältra mig i min bottenform, så säger jag ok när Valentin frågar om vi inte kan baka Shrekkakor.

Inte nog med det. Vi spelar spel också. Inte dataspel, www-spel eller Wii… näpp – ett äkta bordsspel! I Sjörövarspelet knallar man runt på färglada prickar över ett spelbräde och ska svara på 34.000 frågor om Bamses kompisar, fårens ungar och jordens form. För varje rätt svar får man en guldpeng. Jag sitter och snorar, frågar, svarar och bara myser! Det här var dagens absoluta höjdpunkt. Och jag vann inte ens. Hehe. Lite spel och lite nässpray kan göra underverk.

Imorgon är det dagisdags igen. Inte stressmorgon. Tänk lugn. Tänk tid och tänk en sak i taget. Kläder, välling, overall, vagn. Kläder, välling, overall, vagn. Kram och gokväll!

Share This