Välj en sida

>
Kan man bli stressad för att man inte stressar? Låter lite sjukt men jag har verkligen fått ordning på saker och ting och känner mig rent praktiskt lugn och harmonisk. Kanon kan man tycka. Men nu känner jag mig rastlös. Kan det vara för att jag är van att vara så uppvarvad hela tiden som jag nu håller på att bli helt nipprig. Nipprig för att Falbygdens osts julmarknad (står några ord om den här) inte öppnar förrän kl. 14… tror jag. Blev så glad när jag kom fram till att jag och Valentin kunde kidnappa mormor och morfar och ta en sväng ner nu på förmiddagen. Men icke.

Antar att de öppnar 14 i alla fall, för konstigt nog så är hemsidan i det närmsta ouppdaterad och det står inte ett ord (vad jag kan se) om påskmarknaden. De enda öppettider jag hittar är ifrån januari. 2/2 klockan 2 ska det enligt traditionen vara påskmarknad så jag får väl vara nipprig bäst jag vill.

PS. Efter 15 sekunders telefonsamtal är jag upplyst. De har öppet 10-14 på lördagar. Så där. Vimsigare än vimsigast.

Share This