Välj en sida

>
Vi har nu genomlevt vårt första barnkalas! Föräldrapoängen haglar! Så här någon timme efter att lugnet lagt sig och ballongerna är smällda (eller gömda) kan jag konstatera att barnkalasmanualen bara innehåller tre ack så enkla punkter;

1. Tårta. Vi hade korv och bröd och sedan tårta… men det hade räckt med det sistnämnda, för det var tårta som allihop ropade efter från första stund!
2. Tålamod. Det är svårt att hålla igång en lek som tar mer än tre minuter. Flera snabba lekar funkar bättre än en lång. Eller så struntar man helt i lekarna men då får man vackert acceptera femfilig datten och en ljudnivå på många decibel över högljutt.
3. Timing. Lägg i en ny växel när det börjar att skena iväg. Perfekt att mellanlanda och lugna ner läget med först korv (eller en lek), andra gången med tårta och tredje gången med godispåsar/fiskedamm.

Nu vet vi var vi har att se fram emot nästa gång, och nästa. Det här var kul som fan (sorry, men det var faktiskt det!).

Tårtdekoren med Blixten McQueen (från filmen Cars) är av ätbar oblat och finns med massor av roliga motiv! Du lägger bara bilden på tårtan (med grädde eller smörkräm under) – klart! Vi beställde ifrån Cake & Designs webbshop, och motiven kostade 32 kr/st. Snabb leverans och bra service. 🙂

Share This