Välj en sida

>Alve blir näst intill omöjlig att lugna när klockan blir lite för mycket, eller rättare sagt omöjlig att natta. Vi kom idag hem ganska sent alltihop och det finns ju inte riktigt tid eller ork att komma ner i varv ordentligt innan pyjamas och välling. Han var precis vansinnig vid läggdags. Som salt i såren på den lille stackaren började jag förbereda maten lite precis innan jag skulle stoppa ner honom i sängen.

Inte bra. Då ville restaurangchefen definitivt inte sova! Lutar åt att vi har en framtida bagare och en framtida kock. Helt ok med mig.

Känner mer helt mosig i huvudet och ska fortsätta jobba igen, så det får räcka med den här lilla rapporten idag! Ska försöka hitta mer inspiration tills imorgon!

PS. Lyckades idag slarva bort min påse med matlådan i. Hmmm. Förstår inte hur det gick till eller var den tog vägen. Inte hemma, inte på jobbet. Så om ett knippe korv stroganoff kommer krypande någon stans om ett tag, så är det min.

Share This