Välj en sida

>… om man ältar saker, men dagen har varit tung. Satt uppe och jobbade i natt och kände mig nöjd med att ha hunnit med allt jag skulle… Kunde självklart inte förutse att Alve skulle vakna kl. 04.45 och välja att inte somna om – vilket gav mig totalt 2,5 timmars sömn. Gäääääääääsp.

Så mitt tålamod har väl inte varit på topp direkt. Alve och Valentin var ganska slitna efter gårdagens kalasande och lite lagom lättirriterade. Det var nog en riktigt trevlig familj som mormor och morfar fick till middagsbordet idag. Den ena buttrare än den andre kändes det som. Mats var väl på förhållandevis gott humör dock, och tur var väl det.

Så nu sitter jag bara och har enormt dåligt samvete och önskar att jag kunde backa tiden lite. Tills igår kväll, och lägga oss alla tre i tid! Men det var som vanligt världens godaste mat, och som tur var blev det lite över som jag kan njuta av till lunch imorgon!

Share This