Välj en sida

>Har bestämt mig för att jag inte ska sitta uppe och jobba längre än till midnatt, men det funkar inte alltid så bra. Jag tänjer medvetet på tiden och tänker att “Ok, men inte längre än till 00.30 i alla fall”. Och när klockan är halv ett så flyttar jag fram en halvtimma till. Just ikväll så kände jag ändå att jag behövde den här extra timmen med tanke på att Alve sovit knepigt ikväll. Han vaknade stup i kvarten och skrek, grät och gnällde om vartannat. Välling fungerade tillslutt som tur var…

Det är precis som om han känner på sig att det är vardag igen imorgon, även om vi inte gjort många knop här idag. Jag har inte ens packat några dagisväskor eftersom jag faktiskt glömt hur jag fyllde i dagisschemat för den här veckan. Typiskt mig. Det var lite rörigt där i december kan man säga, men jag är tämligen säker på att jag bara satte ledighet på mellandagarna… eller?

Får väl ringa imorgon bitti och kolla. Om nu Alve är helt slut efter sin sönderhackade sömn så tar vi frukosten hemma istället. Valentin fyller ju 5 år imorgon så det vore mysigt att hinna gratulera honom i lugn och ro och slippa kastas in i vardagsrutinerna igen med buller och bång.

Share This