Välj en sida

>Idag dopades Linnéa (jag vet, men det är Valentins guldkommentar som hänger i fortfarande). I och med att Alve brukar somna vid 12.30-13.00 ca och sedan sova i över två timmar, så var han kanske inte direkt till freds med tillvaron under själva dopceremonin i kyrkan. Den började nämligen exakt då. Det var mysigt och vackert oavsett Alves humör, som rätade till sig när det blev dags för lunch och tårta!

Hemfärden några timmar var en underhållande stund. Vi turades om att sjunga halvfåniga sånger och gestikulera vilt – allt för att hålla tröttisen vaken tills vi kom hem och kunde lägga ner honom i sin säng. Efter bara några minuter i bilen verkade han dock ha fattat vad vi höll på med för han började sova räv. Knatten himlade med ögonen, blundade och väntade en liten stund… sedan slog han upp dem igen och flinade åt oss där vi satt och spelade apa…

Imorgon är det sista dagen på det här året… och vi kommer tillbringa den (eller åtminstone halva) med Valentins faddrar. Det blir getosttoast, Baconkyckling (fylld med färskost) och till dessert gammaldags vaniljglass med varm hjortronsylt. Efter doplunch, tårta och senare ikväll både middag och julklappsgodis så känner jag väl inte direkt kökskreativiteten spira, men tänkte försöka få fart på den imorgon och ge mig ut och springa på förmiddagen. Det blir första gången på flera veckor! Självklart kommer det bli isigt och halt lagom tills dess. Min vanliga tur.

Share This