Välj en sida

>Har ikväll bjudit mormor och morfar på mysig middag. Första “vanliga” maten på länge. Det blev en favoritsoppa som tyvärr inte lagas särskilt ofta eftersom Mats inte käkar lax… Han är iväg för lite quality time med vänner i Göteborg ikväll, så nu blev det alltså soppdags! Den är hur som helst urlätt att göra och smakar ljuvligt! Det blev över lite så jag lägger in både recept och bild imorgon.

Skräprummet är nu ett halvt möblerat och halvt målat rum, men full användbart som gästrum över nyårshelgen! Tänk vad lite färg kan göra. Om man står där inne och blundar med vänster öga och förtränger den blåmelerade tapeten och den blommiga bården… och bara ser den nymålade vita sidan – då ser det hur trevligt ut som helst.

PS. Anledningen till att man målar ett halvt rum och inte ett helt, är att man 1) Inte har färg så det räcker 2) Inte har tid så det räcker 3) Inte har tålamod så det räcker, men framför allt… 4) För att kunna bli av med sex stora otympliga boklådor behövde jag få klart den delen av rummet där själva bokhyllorna skulle stå. Resten gav sig självt. Så nu har jag ett halvt målat rum utan flyttlådor. Det förenklar resten av resan.

Share This