Välj en sida

>Det kallar jag framförhålllning – min kom-ihåg-lista inför 2008

Nu ska jag skriva upp allt jag verkligen önskar mig. Jag pratar om en massa saker januari-november varje år, men där någon gång i början av december (i samma veva som adventsljusstakarna och stjärnorna rotas fram) så försvinner alltihop ifrån min hjärna och ersätts av ett långt ihållande jullyckorus. Jag har helt plötsligt ingen aaaning om vad jag önskar mig eller behöver.

Egolistan:
Oscar de la Renta (finns ständigt med, den behöver inte ens skrivas)
Roliga skålar (svart-vitt eller glada färger) att lägga upp godis i eller kanske vispgrädde, mindre portioner sallad osv.
Skinnfodral till min iPod
Hörlurar till iPoden (som sitter KVAR när man springer)
Armväska (heter det så?) till iPoden
1-årsdagbok (detta blir ju då för 2009)
Frisörsax
iPhone

Nyttigheter:
Dessertskedar (någon enkel modell, lite lagom stor)
Traktörpanna (hög stekpanna med handtag och lock)
Plättlagg (sällan sett Alve käka så mycket lunch…)
Hammock

Så, nu har jag det nerskrivet i alla fall och kan fylla på eller plocka bort efter hand. Nu har jag något att luta mig mot. Dagens goda gärning.

Share This