Välj en sida

>Jodå, julaftonen förflöt rätt lugnt. Vi åt och gottade oss och efter en ännu en jullunch idag, så är både julmat och julgodis slut som tur är! Tomten fick en snabbguidning av Valentin som hann visa både sitt rum och diverse leksaker innan julklapparna var utdelade. Han ska förresten bli Tomtenisse nu också, när han blir stor (som tillägg till Blixten McQueen, Kock och Bagare).

Stor triumf lyste i Valentins ögon när han efter sista tomtekramen utbrast att han minsann såååg att tomten hade en mask på sig! Det roliga med alltsammans var att han liksom inte förstod anledningen till det. I morse tog han upp det där med masken igen och sa att han ju sett halsen och ögonen under masken. Men när jag frågade vem som var under masken då, så tittade han på mig som om jag varit från månen…

– Men ååååh! Det var ju tomten juh! Mammaaaaaa….!

Suck. Mammor fattar ju ingenting.

Share This