Välj en sida

>På lördag verkar det som att morfar assisterar och skjuter upp taklister här. Därför började jag idag inse det faktum att jag hade fem dagar på mig att få de stackars listerna målade. Vid lunchtid kände jag mig rätt laddad och skulle minsann börja måla några lister senare på kvällen. Framåt eftermiddagen, efter att jag hämtat barnen på dagis, började jag vackla lite… och halv åtta, när vi städat, käkat kvällsmat, sorterat 25.000 pusselbitar (typ) och båda pojkarna slutligen somnat sött så hade vacklandet övergått i rent motstånd.

Ett djupt andetag räckte. Tur är väl det för det tog inte ens en timma att måla de ca 30 meter som jag hade liggande. Då räknar jag även med tiden det tog att lägga iordning dem, flytta pallar, blåsa rent och leta efter färg…

Det där jag sa tidigare om att hade köpt färdigmålade lister om det funnits… det tar jag tillbaka omedelbart.

Share This