Välj en sida

>Första golvlisten sitter nu på plats i hallen! Vilken lycka! Och sitter man i vardagsrummet och kikar ut i hallen så ser man inte någon av de andra väggarna som än så länge saknar list…

Sen kan jag meddela att skräprummet inte är någon skräprum längre. Jag har nämligen flyttat alltsammans till garaget istället. Kanske hade det tagit 40 minuter extra att åka till tippen med av någon anledning så tyckte jag mig inte ha den tiden… just då. Hoppas jag har det snart.

Nytt under solen är också att Alve har börjat använda sig av ett intressant sätt att bemöta motgångar (killen är 1,5 år drygt). Han ställer sig spänd som en fiolsträng helt sonika och gallskriker utan andningspaus i fem sekunder. Sedan suckar han, och mumlar ett par osammanhängande och fullständigt obegripliga meningar… innan han går vidare i livet. Som ctrl+alt+delete. Sen är man tillbaka på noll igen.

Share This