Välj en sida

>Tillbaka framför skärmen igen efter att ha varit iväg på Tösaträff. Eller vardagslyx, i direkt översättning. God mat, gott vin och god dessert… och så massor med gott sällskap. Perfekt start på veckan!

Men nu åter till vardagen: Det där med manualmotstånd trodde jag var en typiskt manligt drag? Må så vara – men jag vill verkligen inte plöja lilla manualen till Suitcase Fusion. Jag vill fixa till det ändå. Det brukar jag ju göra, och de gånger jag inte fixar det väljer jag att inte minnas. Vill och vill. Ibland håller inte det som argument. Det enda jag vill är att ställa in programmet så att det set jag sparat ner som “Webbtypsnitt” automatiskt aktiveras när jag startar datorn. Det är allt.

Jag tycker inte det är så mycket begärt. Som tur är har jag glömt manualen på kontoret nu, så jag slipper ikväll också… 🙂

Sitter och väntar på lite korrektursvar men det verkar inte komma mer, så jag ska passa på att göra mig en kopp te och låta datorn vila en liten stund. Borde önska mig en laptray i julklapp tror jag. Den här (vit) till exempel – skulle nog både datorn och mina lår må väldigt bra av.

Share This